Hybride & Online Agile Scrum training & certificering afgestemd op jou

Leestijd: 3 min.

Afhankelijk van je kennis en praktische Agile Scrum ervaring hebben we de volgende drie mogelijkheden voor je om jezelf Agile te trainen en te certificeren als Scrum Master of Scrum Product Owner.

Hybride > Virtual Classroom + Fysieke Workshop dag

Als je nog geen of weinig kennis of ervaring hebt van Scrum of als je het fijn vind om de theorie samen met andere deelnemers te leren en uitgelegd te krijgen aan de hand van praktijkvoorbeelden dan is onze Hybride training handig en fijn:

  1. een paar dagen voor de training ontvang je het schriftelijk lesmateriaal thuis
  2. de eerste en tweede halve lesdag log je thuis in via je laptop of desktop in op onze Virtual Classroom. Beide direct opvolgende halve online lesdagen zijn van 09:00-13:00. Doordat je elkaar kunt zien en met elkaar kunt praten en er maximaal 7 andere deelnemers zijn is de interactie, net zoals in een echt Scrum team, gewaarborgd. Daarnaast hoef je voor deze twee halve dagen niet te reizen en heb je ’s middags de tijd voor andere activiteiten.
  3. na de twee halve online lesdagen krijg je een persoonlijke online e-learning voor je laptop en tablet. Hierin kun je aan de hand van videomateriaal en quizzes je de stof nog verder eigen maken en als je dat wilt ook al je examen plannen en afleggen
  4. tenslotte volg je de fysieke workshop dag op onze locatie waarin we de praktijk gaan oefenen. Samen doorloop je op deze dag een heel Scrum project en ervaar je hoe de Scrum theorie in de praktijk tot leven komt én hoe het is om in de praktijk Scrum Master of Product Owner te zijn. Uiteraard plannen we deze dag in nauw overleg met alle deelnemers. En ook hier geldt: omdat onze teams nooit groter zijn dan maximaal 7 andere deelnemers is de interactiviteit en veiligheid gewaarborgd.

Online > Virtual Classroom

Als je al veel praktische ervaring hebt als Scrum Master of Product Owner en het fijn vind om interactief met anderen de theorie te leren of op te frissen en vragen te kunnen stellen en uitgelegd te krijgen aan de hand van praktische voorbeelden maar je geen behoefte hebt aan de fysieke workshop dag dan kun je er ook voor kiezen om je alleen voor de Online training in te schrijven. Je doet in dat geval niet mee met de praktische workshop dag en doorloopt dan bovenstaande stappen tot en met 3.

e-learning Scrum Master Certified of Product Owner Certified

Als je al ruime ervaring hebt met het Agile werken als Scrum Master of Product Owner, je wilt de theorie opfrissen en jezelf certificeren dan is een van onze onze e-learnings daarvoor ideaal. Na inschrijving ontvang je een persoonlijke online leeromgeving die je kunt gebruiken via je laptop, pc of tablet. In de tijd die jou het best uitkomt fris je aan de hand van video’s en quizvragen je theorie op en plan je vervolgens ook je online examen om jezelf te certificeren als Scrum Master of Product Owner Certified terwijl je voor specifieke vragen en examen voorbereiding een uur 1-op-1 begeleiding krijgt van een van onze trainers.

 

Door: Merijn Visman

Delen: