Hybride, Online & Fysieke Agile Scrum training & certificering

Leestijd: 3 min.

We hebben de volgende vier mogelijkheden voor je om jezelf Agile te trainen en te certificeren als Scrum Master of Scrum Product Owner.

Hybride > Virtual Classroom + (Fysieke of Virtual) Workshop dag

Als je nog weinig kennis of ervaring hebt van Scrum of als je het fijn vind om de theorie samen met andere deelnemers te leren en uitgelegd te krijgen aan de hand van praktijkvoorbeelden dan is onze Hybride training handig:

  • een paar dagen voor de training ontvang je het schriftelijk lesmateriaal thuis
  • de eerste en tweede halve lesdag log je thuis in via je laptop of desktop in op onze Virtual Classroom. Beide direct opvolgende halve online lesdagen zijn van 09:00-13:00. Doordat je elkaar kunt zien en met elkaar kunt praten en er maximaal 7 andere deelnemers zijn is de interactie, net zoals in een echt Scrum team, gewaarborgd
  • na de twee halve online lesdagen krijg je een persoonlijke online e-learning voor je laptop en tablet. Hierin kun je aan de hand van videomateriaal en quizzes je de stof nog verder eigen maken en als je dat wilt ook al je examen plannen en afleggen
  • tenslotte volg je samen met dezelfde deelnemers als Scrum team de workshop dag waarin we de praktijk gaan oefenen. Deze dag ga je daadwerkelijk ervaren hoe de Scrum theorie in de praktijk tot leven komt en hoe het is om in de praktijk Scrum Master of Product Owner te zijn. Uiteraard plannen we deze tweede dag in nauw overleg met alle deelnemers. Naar keus volg je deze dag Fysiek in onze trainingsruimte in Haarlem of via onze online Virtual Classroom. Als je voor die laatste optie kiest leer je direct de tools en uitdagingen kennen bij het werken met een online team. En ook hier weer geldt: omdat onze teams nooit groter zijn dan maximaal 7 andere deelnemers is de interactiviteit gewaarborgd.

Online > Virtual Classroom

Als je het fijn vind om de theorie samen met anderen te leren en vragen te kunnen stellen en uitgelegd te krijgen aan de hand van praktijkvoorbeelden maar je geen behoefte hebt aan de praktische workshop dag dan kun je er ook voor kiezen om je alleen voor de Virtual Classrooms in te schrijven. Je doet dan niet mee met de praktische workshop dag, je kunt dit op het inschrijfformulier aangeven.

Fysiek > Klassikaal op locatie naar keuze

Het kan weer! Als je je inschrijft voor van onze klassikale trainingen dan ontvang je tijdens twee volle aansluitende dagen de theorie en oefen je samen met de andere deelnemers de praktijk van Scrum Master of Product Owner. Na de training ben je klaar om het certificerende examen, dat inclusief onderdeel is, zelf te plannen en online af te leggen.

e-learning Scrum Master Certified of Product Owner Certified

Als je al ervaring hebt met het Agile werken als Scrum Master of Product Owner, je wilt de theorie opfrissen en jezelf certificeren dan is een van onze onze e-learnings daarvoor ideaal. Na inschrijving ontvang je een persoonlijke online leeromgeving die je kunt gebruiken via je laptop, pc of tablet. In de tijd die jou het best uitkomt fris je aan de hand van video’s en quizvragen je theorie op en plan je vervolgens ook je online examen om jezelf te certificeren als Scrum Master of Product Owner Certified.

 

Door: Merijn Visman

Delen: