Of je nu werkt binnen HR, Marketing, Communicatie, IT of een andere discipline: als je kiest voor een Agile Scrum training van iPeople werk je in kleine groepen naar wereldwijd erkende Scrum certificering.

Jouw Scrum training

Onze bevlogen trainers nemen je tijdens inspirerende dagen mee door de theorie én de praktijk van het Agile werken volgens Scrum. Hierin komt jouw rol als Scrum Master of Product Owner uiteraard uitgebreid aan bod. Je volgt je Scrum training naar keus Online of Hybride via onze Virtual Classroom en een van onze bijzondere locaties in het centrum van Haarlem, Antwerpen, Amsterdam of Maastricht. En op aanvraag uiteraard ook in-company.

Ons lesmateriaal is helder en uitgebreid en omvat ook een online leeromgeving. Hierin kun je na je Scrum training aan de hand van video materiaal een en ander nog eens rustig terugkijken. Ook kun je hierin je certificerende examen afleggen.

toon alle trainingen

Scrum Basics

In een halve dag leer je alles over hoe je werkt binnen een Scrum Team dat zelfstandig organiseert, plant en uitvoert. Je sluit de training af met een internationaal erkend Scrum certificaat.

vertel me meer

Scrum Master training

Als Scrum Master ben je probleemoplosser, docent en bewaker van het Agile werken volgens Scrum. Als dienend leider zorg je ervoor dat het Scrumteam optimaal samenwerkt: voor een waardevol [...]

vertel me meer

Scrum Product Owner training

Als Scrum Product Owner ben je ‘the voice of the customer’. Je bewaakt vanuit het klantperspectief de projectvisie en stelt als sterke communicator prioriteiten en voorwaarden vast.

vertel me meer

e-Learning Scrum Developer

Ideale e-learning voor als je al Scrum Developer praktijkervaring hebt en je in de kortst mogelijke tijd als Scrum Developer wilt certificeren.

vertel me meer

e-Learning Scrum Master Certified

Ideale e-learning voor als je al Scrum Master praktijkervaring hebt en je in de kortst mogelijke tijd als Scrum Master wilt certificeren.

vertel me meer

e-Learning Scrum Product Owner Certified

Ideale e-learning voor als je al Scrum Product Owner praktijkervaring hebt en je in de kortst mogelijke tijd als Scrum Product Owner wilt certificeren.

vertel me meer

Scrum Developer Training

Als Scrum Developer ben je een expert op je vakgebied en cruciaal lid van het Scrum team. Als Scrum teamlid draag je bij door het ontwikkelen van hoogwaardige producten [...]

vertel me meer

Product Owner FastTrack

Je project begint al snel en je hebt geen tijd te verliezen? Met de training Product Owner Fasttrack leer je in een intensieve 1-op-1-sessie alle tips & tricks die jij nodig hebt om van jouw [..]

vertel me meer