Of je nu kiest voor een training als Scrum Master of Product Owner en of je nu werkt binnen HR, Marketing, Communicatie, IT of een andere discipline, met een Agile opleiding van iPeople werk je in kleine groepen naar wereldwijde certificering.

Onze bevlogen en ervaren trainers nemen je tijdens een aantal intensieve dagen mee door de theorie en praktische toepassing van Scrum en jouw toekomstige rol als Scrum Master of Product Owner. Je volgt de trainingen via een Virtual Classroom, e-learning en/of op een van onze bijzondere en historische locaties in het centrum van Amsterdam, Haarlem, in het centrum van Maastricht, op aanvraag in-company.

toon alle trainingen

Scrum Basis

In een halve dag leer je alles over hoe je werkt binnen een Scrum Team dat zelfstandig organiseert, plant en uitvoert. Je sluit de training af met het certificaat Scrum Fundamentals.

vertel me meer

Scrum Master Training

Als Scrum Master ben je probleemoplosser, docent en bewaker van het Agile werken volgens Scrum. Als dienend leider zorg je ervoor dat het Scrumteam optimaal samenwerkt: voor een waardevol [...]

vertel me meer

Scrum Product Owner Training

Als Scrum Product Owner ben je ‘the voice of the customer’. Je bewaakt vanuit het klantperspectief de projectvisie en stelt als sterke communicator prioriteiten en voorwaarden vast.

vertel me meer

e-Learning Scrum Master Certified

Ideale e-learning voor als je al Scrum Master praktijkervaring hebt en je in de kortst mogelijke tijd als Scrum Master wilt certificeren.

vertel me meer

e-Learning Scrum Product Owner Certified

Ideale e-learning voor als je al Scrum Product Owner praktijkervaring hebt en je in de kortst mogelijke tijd als Scrum Product Owner wilt certificeren.

vertel me meer

Product Owner FastTrack

Je project begint al snel en je hebt geen tijd te verliezen? Met de training Product Owner Fasttrack leer je in een intensieve 1-op-1-sessie alle tips & tricks die jij nodig hebt om van jouw [..]

vertel me meer

Training in de tropen

Voor professionals en teams is er de Agile Scrum Waves training. Je leert inhoudelijk hetzelfde als tijdens de trainingen in Nederland, op een prachtige plek als inspirerende én verfrissende onderbreking van je dagelijkse werkzaamheden. In drie dagen word jij gecertificeerd Scrum Master of Product Owner. En een flink deel van de kosten zijn zelfs fiscaal aftrekbaar.