Wat leer ik?

Na het volgen van de Scrum Master training:

  • heb je inzicht in het Agile gedachtengoed en Scrum.
  • begrijp je waarom en hoe Scrum werkt voor allerlei projecten.
  • weet je hoe je als Scrum Master met dienend leiderschap kunt fungeren voor je team.
  • kun je meetings volgens Scrum organiseren en inrichten.
  • ben je in staat om de rollen en verantwoordelijkheden binnen een Scrum-project te definiëren en de invulling van die rollen in jouw Scrum-team te bepalen.
  • ben je wereldwijd gecertificeerd als Scrum Master.

Voor wie is de e-learning bedoeld?

Deze training is ideaal voor je als je al praktijkervaring als Scrum Master hebt, je geen praktische training nodig hebt en je in de kortst mogelijke tijd wilt certificeren. Precies wanneer het jou het best uitkomt krijg je de theorie in korte video’s stap voor stap uitgelegd. Daarnaast krijg je aan de hand van veel oefenvragen en quizzen uitgebreid de mogelijkheid om voor het examen te oefenen. Het examen dat inclusief is kun je vervolgens zelf plannen en via dit e-learning platform afleggen.

Wat kan ik verwachten?

  • toegang tot een persoonlijke e-learning, online leeromgeving met apps voor je telefoon en tablet
  • inclusief maximaal een uur telefonische begeleiding door een ervaren trainer over het gebruik van de omgeving, toelichting op de theorie en het examen.
  • inclusief examen om je internationaal te certificeren als Scrum Master Certified

Waar volg ik de e-learning Scrum Master?

Deze volg je online via je persoonlijke leeromgeving op de tijden die jou het best uitkomen.

Hoe certificeer ik mezelf als Scrum Master?

Met het Scrum Master examen certificeer je jezelf als gecertificeerd Scrum Master. Je krijgt toegang tot een voor jou gepersonaliseerde e-learning omgeving. Hierin krijg je de theorie in korte video’s stap voor stap uitgelegd. Via de e-learning omgeving leg je ook het examen af om je te certificeren als Scrum Master. Je plant in de e-learning omgeving hiervoor een dag en tijd die jou het best uitkomt om examen te doen. Het examen leg je aldus online af en bestaat uit 100 meerkeuze vragen. Je krijgt twee uur de tijd om deze te beantwoorden. Aan het eind van het examen krijg je direct de uitslag en ben je als je slaagt internationaal gecertificeerd als Scrum Master Certified!

Wat kost de training?

De kosten voor deze e-learning Scrum Master Certified inclusief de e-learning omgeving voor je telefoon en tablet, inclusief het internationaal certificerend SMC examen en inclusief het uur telefonische begeleiding door een ervaren trainer zijn EUR 595 (ex btw).

Verder leren

Wil je meer weten over agile werken, de basis van Scrum of meer weten over de andere rollen binnen Scrum? iPeople schrijft regelmatig een blog over agile werken en Scrum in het bijzonder. Lees bijvoorbeeld over agile werken of meer achtergrond informatie over agile scrum.

Ben je op zoek naar een klassikale cursus of opleiding voor de rol van Scrum Master of wil je een andere rol gaan vervullen binnen een Scrum team, bekijk dan ook onze training voor Scrum Product Owner Certified en Scrum Master Certified.

Aanmelden