Wat leer ik?

Na het volgen van de e-learning Scrum Product Owner training:

  • begrijp je waarom en hoe Scrum het best werkt.
  • weet je hoe je als Scrum Product Owner kunt fungeren voor je team én voor de stakeholders.
  • kun je een helder vision statement opstellen dat daadwerkelijk waarde toevoegt.
  • kun je user stories opstellen en prioriteren in een product backlog.
  • ben je in staat om Agile werken in je organisatie te implementeren.
  • ben je wereldwijd gecertificeerd als Scrum Product Owner.

Voor wie is de e-learning bedoeld?

Deze training is ideaal voor je als je al praktijkervaring hebt als Product Owner, je geen praktische training nodig hebt en je in de kortst mogelijke tijd wilt certificeren. Precies wanneer het jou het best uitkomt krijg je de theorie in korte video’s stap voor stap uitgelegd. Daarnaast krijg je aan de hand van veel oefenvragen en quizzen uitgebreid de mogelijkheid om voor het examen te oefenen. Het examen dat inclusief is kun je vervolgens zelf plannen en via dit e-learning platform afleggen.

Wat kan ik verwachten?

  • toegang tot een persoonlijke e-learning, online leeromgeving met apps voor je telefoon en tablet
  • inclusief maximaal een uur telefonische begeleiding door een ervaren trainer over het gebruik van de omgeving, toelichting op de theorie en het examen.
  • inclusief examen om je internationaal te certificeren als Scrum Product Owner Certified

Waar en wanneer volg ik de e-learning Scrum Product Owner?

Deze volg je via je persoonlijke online leeromgeving op de tijden die jou het best uitkomen.

Hoe certificeer ik mezelf als Scrum Product Owner?

Met het Product Owner examen certificeer je jezelf als gecertificeerd Scrum Product Owner. Je krijgt toegang tot een voor jou gepersonaliseerde e-learning omgeving. Hierin krijg je de theorie in korte video’s stap voor stap uitgelegd. Via de e-learning omgeving leg je ook het examen af om je te certificeren als Scrum Product Owner. Je plant in de e-learning omgeving hiervoor een dag en tijd die jou het best uitkomt om examen te doen. Het examen leg je aldus online af en bestaat uit 140 meerkeuze vragen. Je krijgt drie uur de tijd om deze te beantwoorden. Aan het eind van het examen krijg je direct de uitslag en ben je als je slaagt internationaal gecertificeerd als Scrum Product Owner Certified!

Wat kost de training?

De kosten voor deze e-learning Scrum Product Owner Certified inclusief de e-learning omgeving voor je telefoon en tablet, inclusief het internationaal certificerend Scrum Master examen én inclusief het uur telefonische begeleiding door een ervaren trainer zijn EUR 595 (ex btw).

Verder leren

Wil je meer weten over agile werken, de basis van Scrum of meer weten over de andere rollen binnen Scrum? iPeople schrijft regelmatig een blog over agile werken en Scrum in het bijzonder. Lees bijvoorbeeld over agile werken of meer achtergrond informatie over agile scrum.

Ben je op zoek naar een Virtual Classroom of klassikale cursus of opleiding voor de rol van Scrum Product Owner of wil je een andere rol gaan vervullen binnen een Scrum team, bekijk dan ook onze training voor Scrum Product Owner Certified en Scrum Master Certified.