Wat leer ik?

Na het volgen van de Scrum Developer e-learning:

  • Begrijp je het Agile gedachtengoed en Scrum.
  • Snap je waarom Scrum effectief is voor diverse projecten.
  • Weet je hoe je als Scrum Developer samenwerkt met de Scrum Master en Product Owner.
  • Kun je actief deelnemen aan Scrum-meetings.
  • Begrijp je alle technische en kwalitatieve aspecten van een Scrum-project.
  • Ben je internationaal gecertificeerd als Scrum Developer.

Voor wie is de e-learning bedoeld?

Deze training is ideaal voor je als je al praktijkervaring als Scrum Developer hebt, je geen praktische training nodig hebt en je in de kortst mogelijke tijd wilt certificeren. Precies wanneer het jou het best uitkomt krijg je de theorie in korte video’s stap voor stap uitgelegd. Daarnaast krijg je aan de hand van oefenvragen uitgebreid de mogelijkheid om voor het examen te oefenen. Voor vragen en examen voorbereiding tot slot heb je tot een uur de beschikking over een ervaren Scrum trainer die jou online een-op-een ondersteunt. Het examen dat inclusief is kun je vervolgens zelf plannen en via dit e-learning platform afleggen.

Wat kan ik verwachten?

  • toegang tot een persoonlijke e-learning, online leeromgeving met apps voor je telefoon en tablet
  • inclusief maximaal een uur telefonische begeleiding door een ervaren trainer over het gebruik van de omgeving, toelichting op de theorie en het examen.
  • inclusief examen om je internationaal te certificeren als Scrum Developer Certified – SDC

Waar volg ik de e-learning Scrum Developer?

Deze volg je online via je persoonlijke leeromgeving op de tijden die jou het best uitkomen.

Hoe certificeer ik mezelf als Scrum Developer?

Met het Scrum Developer examen certificeer je jezelf als gecertificeerd Scrum Developer. Je krijgt toegang tot een voor jou gepersonaliseerde e-learning omgeving. Hierin krijg je de theorie in korte video’s stap voor stap uitgelegd. Via de e-learning omgeving leg je ook het examen af om je te certificeren als Scrum Developer. Je plant in de e-learning omgeving hiervoor een dag en tijd die jou het best uitkomt om examen te doen. Het examen leg je aldus online af en bestaat uit 100 meerkeuze vragen. Je krijgt twee uur de tijd om deze te beantwoorden. Aan het eind van het examen krijg je direct de uitslag en ben je als je slaagt internationaal gecertificeerd als Scrum Developer Certified!

Wat kost de training?

De kosten voor deze e-learning Scrum Developer Certified inclusief de e-learning omgeving voor je telefoon en tablet, inclusief het internationaal certificerend SDC examen en inclusief een uur online begeleiding door een ervaren trainer zijn EUR 595 (ex btw).

Verder leren

Wil je meer weten over agile werken, de basis van Scrum of meer weten over de andere rollen binnen Scrum? iPeople schrijft regelmatig een blog over agile werken en Scrum in het bijzonder. Lees bijvoorbeeld over agile werken of meer achtergrond informatie over agile scrum.

Ben je op zoek naar een klassikale cursus of opleiding voor de rol van Scrum Developer of wil je een andere rol gaan vervullen binnen een Scrum team, bekijk dan ook onze training voor Scrum Product Owner Certified en Scrum Master Certified.

Aanmelden