iPeople helpt de belofte van Scrum in jouw organisatie waar te maken: de hoogst mogelijke waarde in de kortste tijd. De mensen van iPeople hebben zeer veel ervaring, zodat jouw organisatie profiteert van kwalitatief hoogstaand agile scrum advies, werving & selectie en coaching.

In ons uitgebreide netwerk bevindt zich ook de Scrum Master of Product Owner die de meeste waarde toevoegt aan jouw project. Zet iPeople in op een van deze vijf manieren:

Scrum Advies

Loopt bijvoorbeeld de implementatie van het Agile werken volgens Scrum anders dan je had verwacht? En wil je weten wat je kunt veranderen? Profiteer dan van onze uitgebreide ervaring en laat je adviseren over je project of organisatie.

Ad-interim gecertificeerde Scrum Master of Product Owner

Met een (ad interim) Scrum Master of Product Owner van iPeople heb je een solide, ervaren lid van je Scrumteam. Daardoor loopt je project beter, trainen we medewerkers on-the-job en dragen we direct bij aan de implementatie van Agile werken volgens Scrum in je organisatie.

Scrum Coaching

Nog niet zoveel ervaring in je Scrum-rol? Een doorgewinterde Scrum Master of Product Owner van iPeople helpt je de valkuilen te vermijden en met tips & tricks, zodat jij van je project een daverend succes maakt.

Werving & Selectie

iPeople werkt op het kruispunt van mensen en jouw organisatie. Veel deelnemers aan onze certificerende trainingen beschikken over waardevolle werkervaring.  En tijdens onze trainingen en praktische workshops leren we van deelnemers vaak niet alleen wat ze kennen maar ook wat ze kunnen. Hierdoor zijn we regelmatig in staat om de juiste match te maken tussen mensen en organisaties.

Agile Organisatieverandering

Beginnen met Agile werken kan een enorme verandering voor je organisatie zijn. Met de mensen van iPeople lukt het!