De complete Scrum theorie

In de Scrum Body of Knowledge lees je de complete theorie over het Scrum raamwerk van A tot Z. Van de principes van Agile en Scrum, via de diversen Scrum rollen tot aan details over bijvoorbeeld het inschatten van risico’s van projecten.

Deze geheel vernieuwde editie biedt daarnaast twee extra hoofdstukken over het schalen en het toepassen van Scrum voor grote projecten  en in grote organisaties.

De SBOK werd ontwikkeld als gids voor professionals en organisaties die Scrum willen gaan toepassen en als naslagwerk voor degenen die dat al doen. Het is gebaseerd op de ervaringen opgedaan in duizenden projecten in allerlei soorten organisaties en veel Scrum-experts hebben dan ook hun bijdrage bij de totstandkoming geleverd.

De SBOK kan als referentie- en kennisgids gebruikt worden door zowel ervaren Scrum als andere product- en serviceontwikkelaars zonder voorafgaande ervaring of kennis van Scrum of andere project en organisatie methoden.

Je kunt het hier gratis downloaden als e-book. Als je aan een van onze trainingen meedoet dan krijg je een gedrukt exemplaar.