iPeople helpt de belofte van Scrum in jouw organisatie waar te maken: de hoogst mogelijke waarde in de kortst mogelijke tijd. De mensen van iPeople hebben zeer veel ervaring, zodat jouw organisatie profiteert van kwalitatief hoogstaand agile scrum advies, coaching en meer.

In ons uitgebreide en groeiende netwerk van door iPeople getrainde mensen, bevindt zich ook de Scrum Master of Product Owner die de meeste waarde toevoegt aan jouw project. Zet iPeople in op een van deze vier manieren.

Advies

Loopt bijvoorbeeld de implementatie van het Agile werken volgens Scrum anders dan je had verwacht en wil je weten wat je kunt veranderen? Profiteer dan van de uitgebreide ervaring die de mensen van iPeople hebben en laat je adviseren over je project of organisatie.

Ad-interim gecertificeerde Scrum Master of Product Owner

Met een (ad interim) Scrum Master of Product Owner van iPeople heb je een solide, ervaren lid van je Scrumteam. Daardoor loopt je project beter, trainen we medewerkers on-the-job en dragen we bij aan de implementatie van Agile werken in de organisatie.

Coaching

Nog niet zoveel ervaring in je Scrum-rol? Een doorgewinterde Scrum Master of Product Owner van iPeople helpt je de valkuilen te vermijden en met tips & tricks, zodat jij van je project een daverend succes maakt.

Organisatieverandering

Beginnen met Agile werken kan een enorme verandering voor je organisatie zijn. Met de mensen van iPeople lukt het!