Corona Agile Scrum training Update

We volgen het nieuws over Corona op de voet en krijgen veel vragen over hoe wij met de situatie omgaan met betrekking tot onze trainingen. De meest gestelde staan hieronder. Als jouw vraag er niet bij staat neem dan gerust contact met ons op via onze chat hieronder of 023-8080117.

Gaat mijn training door?

iPeople volgt de richtlijnen van de RIVM. Hierdoor zijn al onze klassikale trainingen op onze locaties opgeschort maar bieden we voor alle deelnemers een alternatieve trainingsoplossing. We nemen hiervoor geruime tijd voor je training al contact met je op.

Ik wil me inschrijven voor een training, zal ik dat nu doen?

Ja, je bent van harte welkom om je in te schrijven voor een van onze interactieve Agile Scrum trainingen. Zolang de bestaande situatie aanhoudt geven we onze trainingen met behulp van een online trainingsruimte, een Virtual Classroom, waarbinnen de deelnemers elkaar kunnen zien en met elkaar kunnen praten. Hierdoor kun je vanuit je eigen locatie de training bijwonen. En voor optimale interactie doen we deze, net zoals de klassikale trainingen, met maximaal 8 deelnemers. Net zoals in een echt Scrum team. Kijk voor meer informatie hier of bij een van de trainingen.

Ik heb juist nu tijd om een training te volgen, kan dat bij jullie?

Jazeker, naast dat een persoonlijke e-learning omgeving voor je laptop en tablet al onderdeel was van onze trainingen kun je de trainingen nu ook grotendeels online volgen.