Starten met Scrum

Ga je binnenkort deel uitmaken van een Scrum Team? Of wil je die kant op in je carrière? Dan is deze training geknipt voor jou. In een halve dag leer je alles over hoe je werkt binnen een Scrum Team dat zelfstandig organiseert, plant en uitvoert. Je sluit de training af met het internationaal erkende examen Scrum Fundamentals.

Wat leer ik bij de training Scrum Basis?

Na het volgen van de Scrum Basis:

 • begrijp je wat Agile werken is volgens de Scrum projectaanpak
 • heb je inzicht in de diverse rollen in het Scrum Core Team
 • begrijp je de meetings binnen een Scrumproject
 • heb je een goede basis om als teamlid aan een Scrum Team deel te nemen
 • heb je het certificaat Scrum Fundamentals.

Voor wie is de training bedoeld?

Je gaat binnenkort werken als Scrum Team Member. Of je wilt je voorbereiden op zo’n rol in toekomstige projecten. Daarnaast wil je graag leren hoe organisaties met Scrum sneller betere resultaten weten te bereiken. Als jouw bedrijf overstapt op Agile werken, kun jij dit helpen implementeren.

Wat kan ik verwachten?

Ga je Scrum Basis training volgen, dan kun je het volgende verwachten van de cursusdag:

 • een intensieve halve dag training met zowel theorie als een praktijkoefening
 • een groep van maximaal 8 personen
 • een Agile trainer met veel praktijkervaring
 • toegang tot een persoonlijke e-learning omgeving, inclusief apps voor je telefoon en tablet
 • inclusief examen om je te certificeren als Scrum Fundamentals Certified.

Waar volg ik de Scrum Basis training?

De training Scrum Basis vindt plaats aan de Nieuwe Gracht 3 in Haarlem (op loopafstand van Haarlem centraal station). Op aanvraag geeft iPeople deze training ook in-company.

Wat kost de training?

De kosten voor de training zijn, inclusief het examen, EUR 385,– excl. BTW. Je voldoet het gehele bedrag voor de start van de training na ontvangst van de finale bevestiging en factuur.

Waarom Scrum Basis?

In de zoektocht naar een effectievere en efficiëntere wijze van werken is Scrum één van de meest succesvolle methoden gebleken. Scrum is een methode voor adaptief project management. Dit betekent dat gedurende een project er snel bijgestuurd kan worden op basis van nieuwe bevindingen, wijzigingen of andere factoren.

Dit leidt tot een efficiëntere, maar ook effectievere werkwijze, wat resulteert in een beter tussen- of eindproduct. Eén van de voordelen van Scrum is dat het altijd toepasbaar is. Omdat het een vrij generieke werkmethode is, kan de methode zonder grote aanpassingen toegepast worden in vrijwel iedere branche.

Om Scrum op de juiste manieren te gebruiken en het beste resultaat te bereiken met Scrum, is het belangrijk om hiervoor opgeleid te zijn. Binnen Scrum worden drie rollen onderscheiden: de Scrum Product Owner, de Scrum Master en Scrum Team Member. Met deze Scrum Basis training word je opgeleid om succesvol te kunnen fungeren als een Scrum Team Member.

Verder leren

Wil je meer weten over agile werken, de basis van Scrum of meer weten over de andere rollen binnen Scrum? iPeople schrijft regelmatig een blog over agile werken en Scrum in het bijzonder. Lees bijvoorbeeld over agile werken of meer achtergrond informatie over agile scrum.

Wil je een andere rol gaan vervullen binnen een Scrum team, bekijk dan ook onze training voor Scrum Product Owner Certified en Scrum Master Certified.

 

 • Scrum Basis €385

  23.10.19 van 09:00 - 13:00, Haarlem, Haarlem, €385

  Haarlem

  €385

 • Scrum Basis €385

  06.11.19 van 09:00 - 13:00, Haarlem, Haarlem, €385

  Haarlem

  €385

 • Scrum Basis €385

  20.11.19 van 09:00 - 13:00, Haarlem, Haarlem, €385

  Haarlem

  €385

 • Scrum Basis €385

  04.12.19 van 09:00 - 13:00, Haarlem, Haarlem, €385

  Haarlem

  €385

 • Scrum Basis €385

  18.12.19 van 09:00 - 13:00, Haarlem, Haarlem, €385

  Haarlem

  €385