Maximaal trainen, maximaal genieten: dat is het Agile Scrum Waves-programma. Op een schitterend tropisch eiland, waar je de tijd en ruimte hebt om te reflecteren op wat je geleerd hebt. Helemaal afgesloten van je werk. Geen e-mail, geen telefoontjes, geen to-do-lijsten. Waar je in drie dagen wereldwijd gecertificeerd Scrum Master of Product Owner wordt. En de kosten trek je grotendeels af van je inkomstenbelasting.

TRAININGSSCHEMA

Van dinsdag tot en met donderdag volg je de training van 10:00 tot 16:00. Uiteraard kun je de uren voor en na de training indelen zoals je zelf wilt. Op woensdagavond nodigen we je uit om gezamenlijk te dineren.

TRAININGSKOSTEN

De driedaagse training inclusief examen, je certificaat en drie compleet verzorgde lunches voor de scherpe prijs van € 1295. En wist je dat je de kosten voor de training, je reis en je verblijf op Bali mag aftrekken voor de inkomstenbelasting? Tot een bedrag van €4.500 per jaar kun je 80 % van deze kosten aftrekken voor de inkomstenbelasting. Meer over wat je kunt besparen lees je op de website van de Belastingdienst.

MEER DAN TRAINING

Op Bali je vindt altijd iets van je gading. Een paar dagen mijmeren in een hangmat, terwijl je staart over de smaragdblauwe zee. Of als ontspanning voor jou inspanning is: reset jezelf door te gaan duiken, surfen, varen, bungeejumpen of een trekking door de binnenlanden. Je kunt verblijven in een idyllisch en basic onderkomen, of laat je heerlijk verwennen: op Bali is alles aanwezig voor een onvergetelijke trip!

Reis en verblijf

Natuurlijk bepaal je zelf wanneer je op Bali aankomt en weer vertrekt. Als je één van de trainingen gaat volgen, is het aan te raden om de vrijdag voorafgaand aan de startdatum op het vliegtuig te stappen. Wanneer je dan op zaterdag aankomt, heb je op zaterdagmiddag, zondag en maandag alle tijd om te acclimatiseren, het eiland te verkennen en te genieten van alles dat Bali te bieden heeft.

Omdat de één z’n reis en verblijf graag basic houdt en de ander iets meer comfort wenst, kun je je vliegticket en verblijf naar eigen keuze boeken zodra je de bevestiging van inschrijving hebt ontvangen. Op Bali vind je prachtige hotels en restaurants voor elk budget.

Tip: voor wie snel en makkelijk zijn vlucht en verblijf in één keer wil boeken, is de Package Deal van KLM heel handig (de data en locatie hebben we als voorbeeld al voor je ingevuld).

    Alle trainingen op Bali