Of je nu kiest voor een training als Scrum Master of Product Owner, met de Agile trainingen van iPeople werk je in kleine groepen op bijzondere locaties toe naar wereldwijde certificering.

Onze bevlogen en ervaren trainers nemen je tijdens een aantal intensieve dagen mee door de theorie en praktische toepassing van Scrum en jouw toekomstige rol als Scrum Master of Product Owner. Je volgt de trainingen op een van onze bijzondere en historische locaties in het centrum van Haarlem, in het centrum van Maastricht, op aanvraag in-company en zelfs op Bali, Indonesië!

toon alle trainingen

Scrum Master Certified

Als Scrum Master ben je probleemoplosser, docent en bewaker van het Agile werken volgens Scrum. Als dienend leider zorg je ervoor dat het Scrumteam optimaal samenwerkt: voor een waardevol [...]

vertel me meer

Scrum Product Owner Certified

Als Scrum Product Owner ben je ‘the voice of the customer’. Je bewaakt vanuit het klantperspectief de projectvisie en stelt als sterke communicator prioriteiten en voorwaarden vast.

vertel me meer

Product Owner FastTrack

Je project begint al snel en je hebt geen tijd te verliezen? Met de training Product Owner Fasttrack leer je in een intensieve 1-op-1-sessie alle tips & tricks die jij nodig hebt om van jouw [..]

vertel me meer

Training in de tropen

Voor professionals en teams is er de Agile Scrum Waves training. Je leert inhoudelijk hetzelfde als tijdens de trainingen in Nederland, op een prachtige plek als inspirerende én verfrissende onderbreking van je dagelijkse werkzaamheden. In drie dagen word jij gecertificeerd Scrum Master of Product Owner. En een flink deel van de kosten zijn zelfs fiscaal aftrekbaar.